Opdrachten


Op verzoek maak ik creaties met een persoonlijk karakter. Ik probeer mij zo goed mogelijk in te leven in hetgeen vertaald moet worden in een beeld. Ik gebruik daarvoor kleuren, vormen, structuren, materialen, geometrie en gevoel om een zo goed mogelijk beeld te scheppen waarin de opdrachtgever zich kan herkennen. Hieronder ziet u een selectie van recent uitgevoerde opdrachten. Indien u geïnteresseerd bent in een persoonlijk kunstwerk, stuur mij dan een bericht via het contactformulier
Klik op een afbeelding voor een vergroting.

 
   
Levensportret Paul    
 
Naamhologram Anneke   Naamhologram Janine
 
Naamhologram: Soof   Naamhologram: Willemijn
 
Persoonlijk hologramportret MvG
Formaat 50 x 50 cm.
  Persoonlijk hologram voor een energetisch therapaute. Formaat 50x50 cm.
 
Dit hologram bevat het zielenportret van een bijzonder wijze man. Deze man heeft diepe interesse in de kosmos en geometrie.
Formaat 50 x 50 xm.
  Een hologram voor Massagepraktijk De Witte Roos, waarin de werkwijze is vormgegeven.
Formaat 50 x 50 cm.
 
Een hologram om de essentie van humussubstantie Fulvinezuur weer te geven. Formaat 50 x 50 cm.   Een mandala voor een persoon met een liefdevol gevend hart en organiserend talent om liefdadigheidswerk te verrichten.
Formaat 30 x 30 cm.
 
In een hologram heb ik het zielenportet van een jongeman en zijn werk met mineralen en edelstenen verwerkt. Formaat 50 x 50 cm.   Een opdracht voor een mandala met diverse levenselementen van een dame erin verwerkt. Formaat 40 x 40 cm.
 
Een hologram voor een jongeman, waarin zijn levenspad en uitdagingen symbolisch zijn weergegeven. Formaat 30 x 30 cm.   Een opdracht voor een persoonlijk hologram voor een man met vele talenten op een hoog niveau.
Formaat 50 x 50 cm.
 
Een mandala voor een jongedame om met liefde naar zichzelf in de spiegel te kijken en van daaruit te gaan handelen. Formaat 40 x 40 cm.   Een opdracht om het verhaal van vijf ongeboren kinderen en één voldragen kind in één beeld samen te vatten en daarmee een plek te geven. Formaat 40 x 40 cm.
Real time web analytics, Heat map tracking