Creaties I


Deze creaties zijn gebaseerd op mensen en hun idealen, verhalen en eigenschappen! Het is fijn om te ervaren hoe zij zich herkennen in het geschetste beeld.
Klik op een afbeelding voor een vergroting.

 
   jaap220 50jaar1
Levensportret Paul   Mandala Jaap 
 
Naamhologram Anneke   Naamhologram Janine
 
Naamhologram: Soof   Naamhologram: Willemijn
 
Persoonlijke creatie voor MvG
Formaat 50 x 50 cm.
  Persoonlijke creatie voor een energetisch therapaute. Formaat 50x50 cm.
 
Deze creatie bevat het zielenportret van een bijzonder wijze man. Deze man heeft diepe interesse in de kosmos en geometrie.
Formaat 50 x 50 xm.
  Een hologram voor Massagepraktijk De Witte Roos, waarin de werkwijze (Tzolkin) is vormgegeven.
Formaat 50 x 50 cm.
 
Een creatie om de essentie van humussubstantie Fulvinezuur weer te geven. Formaat 50 x 50 cm.   Een mandala voor een persoon met een liefdevol gevend hart en organiserend talent om liefdadigheidswerk te verrichten.
Formaat 30 x 30 cm.
 
In deze creatie heb ik het zielenportet van een jongeman en zijn werk met mineralen en edelstenen verwerkt. Formaat 50 x 50 cm.   Een mandala met diverse levenselementen van een dame erin verwerkt. Formaat 40 x 40 cm.
 
Een mandala voor een jongedame om met liefde naar zichzelf in de spiegel te kijken en van daaruit te gaan handelen. Formaat 40 x 40 cm.   Een creatie om het verhaal van vijf ongeboren kinderen en één voldragen kind in één beeld samen te vatten en daarmee een plek te geven. Formaat 40 x 40 cm.
Real time web analytics, Heat map tracking