Art by 
Shi​rley Hoekstra

Portfolio

Mijn werk is geïnspireerd door veel onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de mens, grenswerelden, de natuur, verhalen en meditatieve reizen. In dit overzicht ziet u voorbeelden uit bepaalde categorieën. Elke categorie heeft een link naar een eigen pagina.

Engelen zijn bijzondere hogere wezens, die tot de verbeelding spreken. Hun licht wordt vaak weergegeven als vleugels. Veel mensen putten troost uit hun bestaan bij de zingeving van hun leven.

Engelen

Sterrenbeelden

Sterrenbeelden vormen de basis voor de astrologie. Er zijn twaalf sterrenbeelden, die elk gekoppeld zijn aan vaste periodes in het jaar met karakteristieke eigenschappen. 

Diversen

Een woord, verhaal, begrip, materiaal of iets anders kan mij inspireren tot het maken van een nieuwe creatie. In deze categorie treft u daar allerlei voorbeelden van aan.

Grenswerelden

Op deze pagina vind u creaties die te maken hebben met de grenswerelden van het menselijk bestaan. Deze vinden hun oorsprong in de innerlijke wereld, die zich toont tijdens bijvoorbeeld meditaties, dromen en visioenen. 

Chakra's

Het menselijk lichaam heeft zeven energiecentra of ook wel hoofdchakra's genoemd. Op deze pagina ziet u hoe ik deze zeven heb uitgewerkt.

Persoonlijke opdrachten

Personen en hun omstandigheden zijn een dankbare inspiratiebron voor het maken van een persoonlijk ontwerp. Zoals voor bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag of een levensgebeurtenis.