Art by 
Shi​rley Hoekstra

Grenswerelden

Mijn kennismaking met grenswerelden vond al op jonge leeftijd plaats. Het kunnen waarnemen in andere dimensies en realiteiten voelde als normaal en maakte mij nieuwsgierig. 

Er bestaan veel grenswerelden met fascinerende uitingsvormen, die zich op allerlei manieren laten ervaren. Zo zijn er prachtige landschappen, bloemen, structuren, wezens en energieën. Deze parallelle realiteiten bieden ons een interessante inkijk in het andere leven met diepgaande wijsheden, verbintenissen en schoonheid. Het geeft een ruimere blik op het universele bestaan met respect en liefde zonder oordeel. Deze grenswerelden zijn inspirerend en waardevol voor ons leven op aarde. Het geeft het diepere besef dat de mensheid onderdeel is van een groter bestaan in de kosmos.

Nieuwste creatie

Titel: Lichtcode: Kracht van creatie

De lichtcode: 'Kracht van creatie' is een intuïtief verkregen uitwerking van een lichtcode. Tijdens de creatie heb ik mij laten leiden door stilte, rust, innerlijke beelden en verbinding. De creatie geeft alle kleuren van de bekende chakra's in het lichaam weer. Deze kleuren staan ook in de volgorde van de chakraposities. De zeven speelt in dit werk een grote rol in de verdeling van de vlakken en de vormen.
Het getal zeven wordt ook wel het volmaakte getal genoemd, omdat het uit drie en vier is samengesteld, de driehoek (verbonden met drie-eenheid van de geest) en het vierkant (verbonden met de vier elementen van de materiële wereld).

Energiepatronen