Art by 
Shi​rley Hoekstra

Chakra's

Het menselijk lichaam bevat zeven hoofdchakra's en daarnaast eenentwintig ondergeschikte. Het woord 'chakra' komt uit het oude Sanskriet en betekent 'wiel van licht'. Het verwijst naar de energie in en rondom alle levende vormen. Chakra's vormen een model dat de subtiele energieniveaus beschijft. 

Chakra's zijn de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. Het zijn geleiders die energiestromen uit de hemelen en aarde filteren, zodat die zich kunnen samenvoegen en alshetware draaikolken van bewegende energie vormen. Ze worden dan ook wel 'energiewielen' genoemd.

Chakra's bevinden zich in het energielichaam dat de Etherische laag heet. Dat is de de energielaag die het dichtst bij de Lichamelijk laag ligt.
De chakra's doordringen alle zeven lagen van de aura, die als een soort koepel fungeert. Daarbinnen bevindt zich alle energie en wordt de levenskracht beschermd. 

Op deze pagina ziet u hoe ik de chakra's en hun energie heb verwerkt tot de ontwerpen hieronder.

Er bestaat ook een chakra tussen het hart en de zonnevlechtchakra. Deze heet het Halion-chakra en bevindt zich iets voor het lichaam. Deze biedt een poort tot communicatie met Halion-bestaansvormen, de architecten van universum. Zie de afbeelding met uitleg onderaan deze pagina. 

Een aan te bevelen boek met meer informatie over chakra's is: 

Het Halion chakra bevindt zich onderaan de ribbenkast en is een poort tot communicatie met Halion bestaansvormen in het universum. Op aarde zijn dat bijvoorbeeld dolfijnen, wolven, honden en olifanten. De Halions zijn de bouwers in het universum en zijn verbonden met de piramides op aarde, de lichtsteden en de structuur van ons eigen menselijk lichaam, via het DNA.

Via de link hieronder leest u meer informatie over de Halion Engineers en de Healers of Tralana via de channelling van Linda Dillon.

Halion link